Гем Шпед дооел е фамилијарна компанија основана во 2003 година нашиот тим има долгогодишно искуство во бизнисот на логистиката и камионските услуги се со цел да ги задоволиме барањата на нашите клиенти.

Со помош на континуирана подршка и доверба од нашите клиенти, имаме за цел да останеме на врвот.

Од нашата компанија ќе добиете:

  • Брз, безбеден и навремен транспорт
  • Висок квалитет на услугите
  • Задоволни клиенти