Камионски Транспорт

Гем Шпед дооел врши камионски превоз, промет и испорака на меѓународно ниво со помош на современи возила кои се во согласност со ЕУРО5 стандардите.

Ви нудиме меѓународен камионски превоз на цели утовари и збирен транспорт -само за вас од земјите во Европа до Македонија, Албанија, Косово и обратно.

Располагаме со шлепери ВОЛВО - ЕУРО 5

-13,60 метри должина

-носивост до 24 тони

-внатрешна ширина 2,45 метри

-внатрешна висина 2,85 метри

-опремени со ЦМР осигуруање, ЏПС навигација постојана комуникација со возачите